Rijscholen in Alkmaar, Heerhugowaard en Castricum, er zijn er genoeg om uit te kiezen. Maar hoe maak jij je keuze  om te bepalen waar je gaat rijlessen? Je wil natuurlijk voorkomen dat je een keuze maakt voor een autorijschool die uiteindelijk toch niet helemaal bij jou past of bij jouw wensen aansluit. Wij helpen jou graag op weg om een keuze te maken bij het vinden van een goede rijschool.

Goede rijschool, goed slagingspercentage

Rijlessen volgen bij een rijschool met een hoog slagingspercentage klinkt vrij logisch, maar een hoop kandidaten kiezen nog steeds voor rijscholen met mindere resultaten. Simpelweg omdat er niet naar wordt geïnformeerd. Vraag wanneer je contact hebt met een rijschool altijd naar het slagingspercentage. Autorijschool Annelies uit Alkmaar heeft al sinds oudsher goede resultaten en een hoog slagingspercentage, dit percentage wordt de laatste periode alleen nog maar beter! Een hoog slagingspercentage geeft aan dat een rijschool deskundige rijlessen geeft en jou goed zal begeleiden bij het halen van je rijbewijs.

De prijs van de rijlessen

Niet geheel onbelangrijk; de kosten van je rijopleiding. Wanneer je tegen stuntprijzen je rijbewijs kan halen kan dit mogelijk een signaal zijn dat je niet bij de juiste rijschool zit. Een goede rijinstructeur is waardevol en dit zie je vaak terug in de prijs. Autorijschool Annelies is overtuigd van haar kunnen en de kwaliteit van de rijlessen. Jouw vaste rijinstructrice heeft liefst 30 jaar ervaring. Daarom is er bij onze rijschool sprake van een marktconform tarief. Om er toch voor te zorgen dat wij op een prijsvriendelijke manier kunnen helpen, introduceren wij een speciaal actie-pakket! Voor € 299,- krijg jij 10 rijlessen in Alkmaar, Heerhugowaard en Heiloo!

Het gevoel bij de rijschool

Rijlessen doe je nooit alleen in de auto, maar vanzelfsprekend altijd met een rijinstructeur. Zorg daarom dat je je op je gemak voelt bij de betreffende rijschool. Dit kan vaak ondervonden worden met een proefles. Annelies van Autorijschool Annelies heeft al dertig jaar ervaring in het begeleiden van kandidaten voor het rijbewijs. Autorijschool Annelies zet zich voor de volle honderd procent in om jou te laten slagen. Door een goed geheugen weet Annelies precies waar de punten liggen om jou goed op te leiden en te laten slagen. Annelies heeft na al die jaren ervaring een groot menselijk inzicht, waardoor zij alle leerlingen goed kan begeleiden tijdens de rijlessen in de rijschool in Alkmaar.

Kennismaken met Autorijschool Annelies?

Rijlessen in Alkmaar, Heerhugowaard en Heiloo kan bij onze rijschool. Ook in de nabije omgeving hiervan ben je welkom. Wij komen graag met jou in contact om je te begeleiden in het halen van jouw rijbewijs!