085-0601727 info@rijschoolbima.nl

Rijlessen Alkmaar

Volg je bij Rijschool BiMa

Rijlessen in Alkmaar nodig? Kies voor de leukste rijschool. Wil je op een effectieve manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken transparant en begeleiden kandidaten op de juiste manier richting het rijbewijs.

Gratis proefles

Professionele begeleiding

Vaste instructeur

e

Stapsgewijs leren

Onze Rijschool in Alkmaar helpt je graag

Rijlessen in Alkmaar volg je bij een goede rijschool. We hebben goed nieuws, je hebt deze gevonden. We helpen je op weg naar jouw rijbewijs. Een vaste instructeur staat voor je klaar om te zorgen dat jij je autorijbewijs op een effectieve en efficiënte manier haalt.

Vind je autorijden een beetje spannend? Geen probleem, onze rijschool zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt zodat je zelfverzekerd gaat rijden. Wil je het rijbewijs binnen een bepaalde tijd halen? Dan doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij binnenkort al achter het stuur kan kruipen voor het volgen van goede autorijlessen.

Rijlessen met Rijschool BiMa

Autorijlessen in Alkmaar gebeurt onder begeleiding van je vaste rijinstructeur. We oefenen samen alle vaardigheden die je nodig zal hebben om glansrijk voor het rijexamen te slagen. Van bijzondere verrichtingen tot inhalen en van het juiste kijkgedrag tot in- en uitvoegen. Zijn er dingen waar je nog wat meer op wilt oefenen voor je begint aan je praktijkexamen? Dan leggen we hier in de laatste rijlessen in Alkmaar de focus op. Zo begin je straks goed voorbereid en zelfverzekerd aan je examenrit.

Over Rijschool Alkmaar

Een rijschool in Alkmaar met professionele begeleiding. Dat is voor jouw ontwikkeling erg belangrijk. Gelukkig tref je dat bij Rijschool BiMa. De rijinstructeurs van onze Rijschool in Alkmaar zijn ervaren en gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van rijles. Ze beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om leerlingen te helpen bij het ontwikkelen van hun rijvaardigheden en het aanleren van verkeersregels en -veiligheid.

Rijschool Alkmaar is ook gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan angstige of zenuwachtige rijders. We hebben een speciale aanpak waarbij we de leerling op zijn of haar gemak stellen, zodat ze zich veilig voelen tijdens de lessen. We kunnen er een hoop over vertellen, maar laten je het comfort en plezier van onze rijlessen graag zelf ervaren. Maak gerust gebruik van de gratis proefles bij onze Rijschool Alkmaar.

Pakketten

Actiepakket S

– 10 rijlessen – 60 minuten

– Betaling in max. 2 termijnen

520,-

Pakket M

– 30 rijlessen – 60 minuten

– Inclusief tussentijdse toets

– Gratis CBR praktijkexamen

– Betaling in max. 5 termijnen

1780,-

Pakket L

– 40 rijlessen – 60 minuten

– Inclusief tussentijdse toets

– Gratis CBR praktijkexamen

– Betaling in max. 6 termijnen

2305,- 

Losse tarieven

– Rijles 60 minuten – 52,50
– Tussentijdse toets CBR – 205,-
– Praktijkexamen CBR – 260,-
– Herexamen CBR – 260,-
– Praktijkexamen faalangst – 300,-

Alle pakketten kunnen in de aangegeven termijnen worden betaald. Proefles is gratis bij afname van een pakket, anders 35,-.

×