Rijlessen Castricum

Contact

Rijlessen in Castricum bij Autorijschool Annelies

Wil je rijlessen volgen in Castricum en omgeving bij een goede rijschool? Dan ben je bij Autorijschool Annelies aan het juiste adres. Met meer dan dertig jaar ervaring kan rijinstructeur Annelies jou alle ins en outs vertellen over het rijden in een auto. Ze bereidt je dan ook voor om na het halen van je rijbewijs zelfverzekerd en sociaal deel te nemen aan het verkeer. Je krijgt op een directe manier les en je wordt altijd uitgedaagd om iets nieuws aan te leren. Je krijgt dus niet telkens hetzelfde ritje van A naar B voorgeschoteld, maar we houden je scherp. Niet voor niets zetten we ons voor 100 procent voor jou bij de autorijlessen in Castricum.

Opfriscursussen en rijbewijs halen in Castricum

Je rijbewijs halen in Castricum doe je bij Autorijschool Annelies. Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met de autorijlessen, om op je zeventiende af te kunnen rijden. Op dat moment kun je tot je achttiende onder begeleiding al lekker rondrijden en nog meer ervaring in de auto opdoen. Dit concept heet 2ToDrive en wordt ook sterk aanbevolen door Autorijschool Annelies. Onze rijschool is er echter niet alleen voor jonge mensen: ook volwassenen die hun rijbewijs willen halen of mensen die een (korte) opfriscursus nodig hebben, zijn van harte welkom om rijlessen te volgen in Castricum.

Over Autorijschool Annelies in Castricum

Rijinstructeur Annelies heeft jaren ervaring opgedaan bij diverse rijscholen in Noord-Holland, onder meer in de omgeving van Castricum. Maar na dertig jaar rijles geven bij andere rijscholen, besloot ze in 2017 voor zichzelf te beginnen. Belangrijk uitgangspunt is de persoonlijke aandacht, waardoor de lessen op maat zijn gemaakt in verschillende pakketten. Het rijden wordt je aangeleerd op je eigen niveau en eigen manier van leren. De rijles wordt gegeven in een rookvrije Hyundai i30, ideaal voor mensen met astmatische klachten of mensen die een hekel hebben aan rooklucht. Zo houden we met iedereen rekening tijdens de rijlessen in Castricum.

Bij Autorijschool Annelies word je altijd scherp gehouden.

Autorijles in Castricum?

Die volg je bij Autorijschool Annelies uiteraard! Meer weten of meteen je eerste rijles inplannen? Neem dan nu contact op met Autorijschool Annelies voor rijlessen in Castricum.