Rijlessen Heerhugowaard

Contact

Rijlessen in Heerhugowaard volg je bij Autorijschool Annelies!

Rijlessen in Heerhugowaard volg je bij Autorijschool Annelies. Met ruim dertig jaar ervaring kan rijinstructeur Annelies als vanzelfsprekend jou alle fijne kneepjes leren van het autorijden. Tijdens de lessen in de rookvrije Hyundai i30 wordt er een veilige omgeving gecreëerd, waarin het voor jou gemakkelijk wordt gemaakt om te leren rijden en je rijbewijs te halen. Het biedt jou de kans om een zelfverzekerde en sociale weggebruiker te worden. Daarnaast zijn de rijlessen afgestemd op jou, jouw leerbehoeften en jouw vorm van de dag. Zodat jij steeds het beste uit iedere les kunt halen!

Rijlessen in Heerhugowaard voor iedereen

Autorijschool Annelies geeft rijlessen in Heerhugowaard voor iedereen. Of je nu 16,5 bent en voor het eerst leert rijden, 50 bent en toch nog je rijbewijs wilt halen of 75 en wilt leren omgaan met veranderende verkeerssituaties: iedereen is welkom bij onze autorijschool.
Wij geven namelijk zowel reguliere rijlessen als opfriscursussen voor mensen met een rijbewijs die nog wat extra kennis willen opdoen. Bijvoorbeeld bijzondere manoeuvres, omgang met elektrische fietsen of het rijden aan de hand van een navigatiesysteem. Ook houden we tijdens de lessen rekening met mensen die faalangstig zijn. Voor hen bestaat een speciaal examen.

rijles-alkmaar-leerling

Over Autorijschool Annelies

Rijinstructeur Annelies heeft jaren ervaring opgedaan bij diverse rijscholen in Noord-Holland. Maar na dertig jaar rijles geven voor andere ondernemers, besloot ze in 2017 voor zichzelf te beginnen. Kenmerkend voor de autorijschool zijn de directe en eerlijke manier van lesgeven, maar ook het gevoel voor de leerlingen. Door te weten wat er speelt bij de leerling, is het mogelijk om op maat gemaakte rijlessen te maken. Rijden is immers meer dan alleen maar op- en terugschakelen. 

Bij Autorijschool Annelies word je altijd scherp gehouden.

Autorijles in Heerhugowaard?

Die volg je bij Autorijschool Annelies uiteraard! Meer weten of meteen je eerste rijles inplannen? Neem dan nu contact op met Autorijschool Annelies voor rijlessen in Heerhugowaard.