085-0601727 info@rijschoolbima.nl

Rijschool Alkmaar

Op zoek naar een leuke rijschool in Alkmaar die voorziet in het geven kwalitatieve rijlessen tegen aannemelijke tarieven? Dan is Rijschool BiMa de beste keuze voor jou. Wij helpen je op weg naar jouw rijbewijs.

Voordelige rijlessen in Alkmaar

Rijschool BiMa is een prijsvriendelijke rijschool in Alkmaar. Wij rekenen voordelige tarieven met behoud van kwalitatieve rijlessen. We besteden namelijk veel aandacht aan het verbeteren van je rijvaardigheden, iedere les weer.

Om tot een kwalitatieve les te komen duurt een rijles van één uur bij Rijschool BiMa ook daadwerkelijk 60 minuten, in tegenstelling tot 50 of 55 minuten wat we wel eens horen bij andere rijscholen. Op die manier heeft jouw vaste rijinstructeur voldoende tijd om oefeningen en andere zaken uit te leggen en heb jij voldoende tijd om ook daadwerkelijk te rijden en oefeningen (meermaals) te doen.

Voor een rijschool in Alkmaar met een goede prijs en kwaliteitsverhouding ben je bij Rijschool BiMa aan het juiste adres.

Wil je meer weten over onze tarieven of manier van lesgeven? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Jouw voortgang staat centraal bij Rijschool BiMa in Alkmaar

Bij autorijschool in Alkmaar, Rijschool BiMa, staat jouw voortgang centraal. Wij proberen iedere les een stap verder met jou te komen en verbetering aan te brengen in je rijgedrag. De vaste rijinstructeur legt alle oefeningen tot in detail uit en geeft waar nodig tips om dingen makkelijker te onthouden of uit te voeren.

Gaat het je allemaal te snel? Geen probleem, je kunt het altijd aangeven wanneer je een stap terug wilt doen. Bij Rijschool BiMa leer jij autorijden in Alkmaar op geheel eigen tempo..

Behoefte aan een eerste kennismaking? Dit kan geheel vrijblijvend aan de hand van een gratis proefles. Vraag deze zo snel mogelijk aan en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken voor je proefles.

×