Rijlessen Alkmaar

Contact

Stap in de auto bij Autorijschool Annelies

Rijlessen in Alkmaar volg je bij Autorijschool Annelies. Stap bij ons in de –rookvrije- auto en ontwikkel je onder begeleiding van een zeer ervaren rijinstructeur tot een zelfverzekerde en sociale automobilist. Bij Autorijschool Annelies krijg je de aandacht die jij verdient; de afwisselende rijlessen zijn altijd afgestemd op jou en op jouw manier van leren, zodat je in een mooi tempo je rijbewijs kunt halen. Tijdens de tussentijdse toets en het examen, rijdt instructeur Annelies altijd met je mee. Voor jouw ondersteuning, maar ook om zelf bij te blijven. Want zelfs na ruim dertig jaar, kan er altijd nog wat worden geleerd!

5

Autorijschool Annelies in Alkmaar zet zich voor de volle 100 procent in om jou te laten slagen voor je rijbewijs.

2ToDrive in Alkmaar

Autorijlessen volgen in Alkmaar kan al vanaf je zestiende! Met het concept 2ToDrive kun je vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen, en op je zeventiende opgaan voor je praktijkexamen. Hierna rijd je tot je achttiende onder begeleiding van een volwassene, die al minimaal tien jaar z’n rijbewijs heeft. Zo heb je nog een klein tussenstapje, tussen het rijden onder begeleiding van een instructeur en het volledig zelfstandig rijden op je achttiende. Onderzoek heeft uitgewezen dat jongeren hierdoor minder vaak bij een ongeval zijn betrokken. Maar daarnaast: jij wil toch ook gewoon lekker jong beginnen met rijden?!

Opfriscursus

Heb je al jaren je rijbewijs, maar heb je nooit dat fileparkeren echt onder de knie gekregen? Heb je moeite met het herkennen van nieuwe verkeersborden? Of vind je het lastig om met veranderende verkeerssituaties om te gaan? Dan kan de opfriscursus van Autorijschool Annelies wat voor jou zijn. Tijdens de cursus gaan we aan de slag met punten waar jij wat hulp bij kunt gebruiken. Veelal heb je na een uurtje de kneepjes wel weer te pakken. Maar heb je wat extra tijd nodig om te rijden, of wil je meer verbeterpunten aanpakken? Dan kun je natuurlijk altijd meer opfrissen bij Autorijschool Annelies in Alkmaar.

Stap ook in de auto bij Autorijschool Annelies!

Rijlessen in Alkmaar en omgeving krijgen van een ervaren instructeur? Autorijschool Annelies is dan de juiste rijschool voor jou! Neem nu contact op voor de mogelijkheden voor het halen van je rijbewijs in Alkmaar.