085-0601727 info@rijschoolbima.nl

Rijschool den Helder

Rijschool in Den Helder gezocht? Kijk niet verder. Bij onze rijschool kan je terecht voor kwalitatieve rijlessen tegen scherpe tarieven. Even kennismaken? Kies dan voor een gratis proefles bij Rijschool BiMa.

Een prettige autorijschool in Den Helder

Zoek je naar een Rijschool Den Helder? Dan willen wij ons graag aan je voorstellen. Autorijschool BiMa is opgericht door een echte ‘jutter’. Mark Schouten is geboren en getogen in Den Helder, vandaar dat hij met regelmaat kandidaten uit de Marinestad helpt met het behalen van het rijbewijs.

We doen dit graag erg prijsvriendelijk met scherpe tarieven. Uiteraard mag dat de kwaliteit niet beïnvloeden. Wij houden de kwaliteit hoog door constant te verbeteren en alle leerlingen op maat te helpen. Op die manier begeleiden wij je optimaal naar het praktijkexamen via onze rijschool in Den Helder.

Wil je meer weten over onze werkwijze of over onze verschillende pakketten? Neem contact met ons op. We geven je graag meer informatie.

Rijlessen in Den Helder

Bij onze rijschool in Den Helder staat jouw voortgang centraal. Samen gaan wij op weg naar jouw rijbewijs. Stap voor stap nemen we alles door wat nodig is voor het halen van je rijbewijs. We oefenen op je eigen tempo en voorzien de kandidaten van de juiste uitleg. Zo weet je zeker dat je rijlessen volgt bij de juiste autorijschool.

Als rijschool in Den Helder bieden wij naast een reguliere uur rijles ook rijlessen aan van 90 minuten. Zo kunnen we ook eens oefenen op de snelweg. Den Helder ligt namelijk niet dichtbij een snelweg, maar tijdens een langere rijles is er alle tijd om het rijden op de snelweg goed te oefenen.

Proefles bij Rijschool Den Helder

Wil je ook eens ervaren hoe het een rijles in Den Helder bij BiMa eruit ziet? Je kan kiezen voor een gratis proefles. Tijdens de proefles maak je kennis met de rijinstructeur, de lesauto en maak je waarschijnlijk je eerste meters al rijdend op de weg. Spannend? Misschien een beetje. Maar je vaste rijinstructeur zorgt ervoor dat je prettig kan beginnen met rijlessen in Den Helder.

×